Kennis

Vanaf  1993 heb ik mijn roeping gevonden in de arbeidsbemiddeling. Van intercedent en salesrepresentative  bij USG people  tot field- en regiomanager binnen de uitzendbranche.  Het verbinden van wervend en werkend Nederland is echt mijn passie. Om die reden ben ik vanaf 2006 actief als zelfstandig Talentfinder.

Elke opdracht is uniek en vraagt om maatwerk. Het geeft mij energie om dagelijks met nieuwe mensen in contact te zijn. Door goed te luisteren en mijzelf te verplaatsen en verdiepen in de ander,  ontstaat er een bron van informatie die nodig is om passend talent te vinden voor een vacature.

Bij een geslaagde match sta ik aan de wieg van een langdurige samenwerking tussen de opdrachtgever en een nieuwe medewerker. Het geeft veel voldoening dat ik daar aan mag bijdragen!

Meer weten over de diensten van CV Company?

POWER

Werk is voor mij een belangrijke bron van energie. Ik haal inspiratie uit de contacten met interessante mensen uit het bedrijfsleven die tot mijn klantenkring horen. Ook het sparren met professionals over ambities, drijfveren en persoonlijke ontwikkeling geeft verrassende nieuwe inzichten. Een grote toegevoegde waarde voor mij als persoon en de manier waarop ik zelf in het leven sta. Energiek, optimistisch en gedreven.

Dezelfde toewijding en energie deel ik met mijn gezin, vrienden en familie. Ben graag in goed gezelschap en houd van het buitenleven. Ik trek er dagelijks op uit met mijn honden en sport met enige regelmaat.

VISIE

Een baan moet passen bij je persoonlijkheid, je competenties en ambities. Dat geldt voor jou en ook voor mij. Graag help ik je met het maken van keuzes op jouw carrièrepad. Mijn opdrachtgevers zijn op zoek naar talent voor een langdurige samenwerking. Enthousiasme voor een nieuwe baan is daarom een voorwaarde. “Whenworkmeetspassion!”, dat gun ik iedereen!

Met hartelijke groet, Linda Eijkelenkamp