About

  • Functie Marketing & Communicatie
  • Beschikbaarheid Fulltime
  • Salaris €4500 - €5000
  • Contract Vast
  • Opleidingsniveau HBO
  • Regio Gelderland
  • Man

About me

Deze marketing professional is een allrounder op haar vakgebied. Ze woont in Arnhem, is 35 jaar en zoekt een fulltime functie waar ruimte is voor groei en ontwikkeling. Dat kan gaan om een stap naar een leidinggevende functie, of een verbreding van haar functie richting data- /business intelligence.

Ze heeft haar sporen verdiend in technisch/commerciële branches, maar staat zeker open voor een heel andere sector als overheid, onderwijs of zorg. Als ze maar toe kan werken naar een functie waar ze het grote plaatje kan invullen richting strategisch level en de functie haar blijft uitdagen op analytisch en creatief niveau.

Deze dame is geboren in Delft en heeft na het afronden van haar hbo opleiding in verschillende landen gewoond en gewerkt, o.a. in Spanje, Portugal en Thailand. In deze periode heeft ze geleerd zich in uiteenlopende situaties zelfstandig te kunnen redden.

Toen ze in 2018 terugkeerde naar Nederland ging ze aan de slag op de marketingafdeling bij een internationale importeur van machines. Na een half jaar werd ze gevraagd om zelfstandig de marketingafdeling te runnen en maakte ze een promotie naar de rol van MarCom Specialist. Een solo-functie waarin ze eindverantwoordelijk is voor een budget van 4 ton. Ze trekt veel op met andere stakeholders binnen de organisatie. Zo geeft ze met HR vorm aan arbeidsmarktcommunicatie, en met sales aan commerciële successen. Inmiddels heeft ze stagiaires aangestuurd en geeft het haar veel plezier om mensen mee te krijgen in het vakgebied marketing.

Haar interesse in culturen heeft ze kunnen toepassen in haar carrière. Door haar nieuwsgierigheid om mensen/klanten/collega’s te leren kennen en samen te komen tot creatieve ideeën om klanten te beïnvloeden via marketing. Ze maakt een evenwichtige en beheerste indruk en ziet marketing als verbindende factor tussen afdelingen. Ze is salesgedreven, denkt graag mee over nieuwe kansen en is ook bijzonder creatief met content, het afstemmen van tekst op de doelgroep. Het maken van ambassadeurs bij klanten, het conceptueel denken, het ontwikkelen van branding is helemaal ‘haar ding’!

Graag draagt ze haar steentje bij aan de lange termijn strategie en groei van de business.

Misschien wel binnen jouw organisatie?

 

Salariswens:               5K bruto per maand

Beschikbaarheid:        fulltime (minimaal 32 uur), deels hybride is welkom

Vervoer:                      eigen auto

Opzegtermijn:             1 maand

 

Bel/mail of app gerust voor meer informatie, of om haar CV op te vragen.

Ik breng jullie graag (vrijblijvend) met elkaar in contact.

mvg Linda Bouwer, recruiter CV Company

06-33993600

email@cvcompany.nl