Kennis

CV Company verbindt sinds 2006 wervend en werkend Nederland op een vakkundige en professionele manier. Met de juiste online en offline tools, de nodige creativiteit om wervende profielschetsen te schrijven, en een uitgebreid netwerk in Sales/Marketing/Management/Office/Finance en HR.

We hebben in de afgelopen jaren veel geslaagde wervingstrajecten mogen uitvoeren en  kijken enthousiast uit naar de opdrachten waarmee we aan de slag mogen gaan. Klik op Testimonials voor ervaringen van onze opdrachtgevers en kandidaten.

Werving & Selectie – Payrolling – Detachering – Interimprofessionals – Headhunting. CV Company biedt alle  vormen van bemiddeling op maat en op alle functieniveaus.

Power!

Optimale klanttevredenheid is het ultieme doel. Elke opdracht is een nieuw project waaraan we ons 100% committeren met veel enthousiasme en toewijding. “When work meets passion!”

Snel en adequaat handelen en het tijdig en juist informeren van alle partijen vinden wij heel normaal bij CV Company. De opdracht is pas afgerond als de juiste match is gemaakt en we stoppen daar graag onze energie, tijd, kennis, creativiteit en ervaring in.

Visie

De arbeidsmarkt is grillig, onvoorspelbaar en onderhevig aan economische ontwikkelingen. Dat vereist aanpassing, flexibiliteit, maatwerk, creativiteit en snelheid van handelen.

Als recruitmentspecialist zijn we up-to-date met de laatste trends binnen de arbeidsbemiddeling. Kennis die we graag inzetten en delen in ons dagelijks werk. Flexibiliteit en dienstverlening-op-maat bieden wij door  onze kleinschaligheid, ondernemersmentaliteit, sterke drive en 24/7 bereikbaarheid.

Meer weten over de diensten van CV Company?

Mag ik mijzelf even voorstellen?

Mijn naam is Linda Eijkelenkamp, vanaf 1993 ben ik actief als talentfinder. Een vak apart! Door de jaren heen heb ik vele werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact gebracht.

Met een team van samenwerkingspartners is er altijd voldoende capaciteit en kennis in huis om van elke opdracht een succes te maken. Ik ben u of jou graag van dienst!

Voor mijn persoonlijk profiel: