‘We doen waar we goed in zijn’ en gelukkig vinden onze relaties dat ook. Hieronder volgt een korte samenvatting van opdrachtgevers, kandidaten en samenwerkingspartners die hun visie geven over de dienstverlening van CV Company.

“Linda is voor mij van onschatbare waarde geweest bij de werving van nieuwe mensen. Met haar expertise, korte lijntjes en bovenal persoonlijke aandacht heeft zij het team van Compusoft versterkt met de juiste mensen op de juiste plek”.

“De samenwerking met Linda liep erg goed. Linda heeft oog voor detail en neemt de tijd voor een kandidaat, Zij neemt geen genoegen met alleen een CV en behandelt je ook niet als een CV. Ze wil weten wat voor persoon je écht bent”. “Ben je op zoek naar een baan? Of heeft u als bedrijf een vacature openstaan? Dan kan ik Linda van CV Company van harte aanbevelen voor het recruitment proces”.

“Vanaf het moment dat ik reageerde op een openstaande vacature tot het moment dat ik een aantal weken in dienst was bij mijn nieuwe werkgever heeft Linda van CV Company het sollicitatieproces perfect begeleid. Ze heeft me doorlopend op de hoogte gehouden van de voortgang en telkens duidelijk aangegeven in welke fase het sollicitatieproces zich bevond”. “Nadat ik in dienst was getreden heeft ze contact opgenomen om te controleren of alles volgens afspraak was verlopen. Linda is betrokken en ik heb de samenwerking met haar erg prettig ervaren.

“Linda is voor mij in een recruit proces een perfecte sparringspartner. Ze is doortastend, snel en gedegen tegelijk, stelt kritische vragen en vraagt door om een zo helder mogelijk beeld te krijgen. Dat zelfde doet ze met de kandidaten en is naar zowel kandidaat als mij (als opdrachtgever) helder in haar ideeën over slagingskansen. Linda denkt mee met ons als opdrachtgever. We werken daardoor graag met haar samen”. “Ook bij lastige profielen, in een scherpe markt lukt het Linda goede kandidaten te vinden. Linda heeft voor Unicarriers al een aantal mooie matches opgeleverd waar we nog iedere dag blij mee zijn. Daarnaast is Linda ook gewoon een erg leuk mens. Ook niet onbelangrijk in een frequentere samenwerking”.

“Al een paar jaar zeer prettig contact met CV Company en Linda Eijkelenkamp. Linda heeft met succes ons aan een aantal nieuwe medewerkers geholpen en zoekt ook momenteel nog naar potentiële kandidaten voor Olyslager”. “De communicatie met Linda is altijd direct en wordt als zeer prettig ervaren”.